Один з найбагатших людей світу одружується: мільярдер зробив нечуваний подарунок коханій

Безос з коханою вже 5 років разом
фото з відкритих джерел

Бізнесмен подарував журналістці яхту вартістю 500 млн доларів

Засновник онлайн-ретейлера Amazon та один з найбагатших людей світу Джефф Безос заручений із журналісткою Лорен Санчес. 59-річний бізнесмен зробив пропозицію 53-річній коханій Лорен Санчес під час круїзу на своїй новій супер'яхті. Про це повідомляє видання People.

Як повідомили журналісти, Безос подарував коханій обручку з великим діамантом. Також мільярдер подарував журналістці яхту вартістю 500 млн доларів. На носі судна красується скульптура у вигляді Лорен. Яхта Koru (назва перекладається як «нові починання»), яку будували п'ять років, вважається найвищою у світі. Судно оснащене трьома великими щоглами і може плавати за рахунок кінетичної енергії вітрил: ця технологія дозволяє управляти вітрилом поодинці.

Зараз пара відпочиває у Каннах, де відбувається 76-й Канський кінофестиваль. Цікаво, що на яхті разом із парою відпочиває і колишній чоловік Лорен Санчес та батько її сина Нікко, колишній гравець в американський футбол Тоні Гонсалес. Раніше Лорен розповідала в інтерв'ю, що підтримує добрі стосунки з екс-чоловіком, і вони часто проводять час усі разом.

Про роман Безоса з колишньою телеведучою стало відомо в січні 2019 року: незадовго до цього він оголосив про розлучення з Маккензі Скотт, з якою має чотирьох спільних дітей. У шлюбі вони прожили 25 років.

Лорен Санчес до роману з Безосом була одружена двічі. Від попередніх стосунків у журналістки троє дітей. Раніше Лорен Санчес розповідала про стосунки з Безосом. Вона зізналася, що мільярдер допомагає їй із веденням її бізнесу: вона заснувала продюсерську компанію Black Ops Aviation, яка займається повітряною зйомкою. Також вона розкрила деякі подробиці їхнього сімейного життя: наприклад, розповіла, що вранці Безос готує для неї млинці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: