Обійми та поцілунки. В соцмережі обговорюють особливе ставлення світових лідерок до Зеленського

Володимир Зеленський з Санною Марін
фото з відкритих джерел

Багатьом така увага здається зворушливою

Шанувальники президента Володимира Зеленського звернули увагу на те, що до очільника держави дуже приязно ставляться світові лідерки.

Вчора Володимир Зеленський взяв участь у саміті ЄС у Брюсселі, де його тепло вітали лідери інших країн. Фотографи звернули увагу, як з нашим президентом привіталася прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін. Було помітно, що вона дуже рада зустрічі. Політикиня обійняла Зеленського.

А відео, на якому Зеленський цілує Ненсі Пелосі, свого часу просто підірвало мережу. Президент під час виступу у Конгресі США вручив спікерці Палати представників український прапор. Разом з цим український лідер поцілував Ненсі Пелосі у щоку. Більшість користувачів мереж дуже позитивно оцінили цей момент: «Як це було зворушливо, коли Зеленський піднявся, щоб поцілувати Пелосі в кінці своєї промови», «Пелосі та Зеленський вкрали шоу милим поцілунком у щічку та щирою усмішкою. Чудовий щасливий момент. Нехай Бог береже українців!». 

Тим часом близький друг Зеленського, художній керівник студії «Квартал 95» Євген Кошовий під час телеінтерв'ю зразу після візиту Зеленського до США, заявив, що «Квартал» вже готує гумористичний номер на цю історію, але трошки сумнівається, що Олені Зеленській це сподобається. Однак ще одна акторка «Кварталу», телеведуча Олена Кравець, поділилася в іншому інтерв'ю – до дня народження першої леді – такими подробицями, з яких стає зрозуміло: цьому шлюбу нічого не загрожує. Телеведуча зізнається, що спостерігаючи за стосунками Зеленських, їй час від часу здається, що так не буває: «Вона завжди підтримувала Володимира, він дуже ніжно ставиться до неї. Мені взагалі здавалося, що так не буває. Вона сімейна людина: діти, вечері, смачно готує дуже».

Читайте також: У мережі розгорнулися суперечки через одяг Зеленського в Лондоні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: