Наречена ексміністра зізналася, що не розбирає ялинку рівно два роки та показала «іменинницю»

Телеведучу та політика «познайомив» пост про повітряні кульки
Фото: Інстаграм телеведучої

Олена-Крістіна Лебідь  та Павло Розенко разом з 2018 року

Олена-Крістіна Лебідь, телеведуча та наречена ексміністра соціальної політики Павла Розенка на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото з ялинкою та зізналася, що вже два роки вона тішить родину новорічною мішурою – і взимку, і влітку.

Ведуча проекту «Аферисти в сітях» спочатку попередила шанувальників, що у її квартирі, як і в помешканнях багатьох українців, періодично не буває світла через ракетні обстпріли росіян. А потім додала: «Але ми вирішили влаштувати свято при свічках (закреслено) ліхтариках. Адже сьогодні рівно два роки, як ми не розбирали ялинку за нашою спиною. «Іменинниця» не проти, навіть ікнула після шампанського».

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко разом з 2018 року. «Познайомив нас з Facebook. А саме повітряні кульки – я виставила пост про повітряні кульки та хорошу фотку і міністр прокоментував. Я йому одразу написала «а ви не справжній?», бо пан міністр був феноменальним. Я зазвичай «морожуся», але тут був такий потік гумору, безпосередності, натиску, у мене ФБ спалахнув. І я подумала – треба щось робити», – розповідала телеведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: