Найпопулярніше слово в публікаціях The New York Times за 2022 рік – «Україна»

Минулого року Путін не увійшов до ТОП-10
фото з відкритих джерел

Російський диктатор Путін лише замикає рейтинг, його прізвище потрапило на 10-те місце

Як повідомляє сайт популярної американської соціальної мережі Reddit на сьогодні день слово «Україна» виявилося найуживанішим у газеті The New York Times у 2022 році. У матеріалах видання наша країна згадувалася понад 4,5 тис. разів.

Як зазначається, на другому місці опиналася країна-агресорка – РФ, яка згадувалася понад 3,3 тис. разів у публікаціях іноземного видання. На третьому місці – слово «російський» (2,3 тис. разів). Американський президент Джо Байден був четвертим (2,0). Коронавірусна пандемія замикає п’ятірку (1,7). Covid-19 опинився на шостому місці (1,7).

Експрезидент Америки Дональд Трамп – на сьомому (1,5), коронавірус – на восьмому (1,286), слово primary (первинний з англійської –  ред.) –  на дев’ятому місці (1,246). Російський диктатор Путін замикає рейтинг, його прізвище потрапило на 10-те місце. Його видання згадувало 1,241 тис. разів. Зазначається, що минулого року він не увійшов до ТОП-10. У 2021 році найуживанішими словами  були «Байден» і «ковід».

The New York Times – американська щоденна газета, що видається в Нью-Йорку з 18 вересня 1851 року. Третя за тиражем газета в США після USA Today та The Wall Street Journal та 40-та у світі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: