Надіслав горілки та милого листа. Берлусконі розповів, як помирився із Путіним

Берлусконі каже, що знав Путіна 20 років і раніше завжди вважав його «людиною демократії та миру»
фото з відкритих джерел

Відносини політиків зіпсувалися на тлі конфлікту в Україні

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі розповів під час виступу перед  прихильниками, що поновив стосунки з Путіним. Про це повідомляє видання La Presse.

«Путін надіслав мені 20 пляшок горілки та дуже милий лист на день народження. Я відповів пляшками Ламбруско і таким же милим листом. Я вважаю його людиною миролюбною і розсудливою», – заявив Берлусконі.

Однак прес-служба партії «Вперед, Італія», яку очолює Берлусконі, згодом ці повідомлення спростувала. Відносини політиків зіпсувалися на тлі конфлікту в Україні. У квітні цього року Берлусконі заявив, що «глибоко розчарований та засмучений поведінкою Путіна», «який взяв на себе дуже серйозну відповідальність перед світом». Він додав, що знав Путіна 20 років і раніше завжди вважав його «людиною демократії та миру».

Також у виступі перед прихильниками Берлусконі також припустив, що якщо Україна вступить до НАТО, це призведе до ядерної війни. «Занадто ми чуємо розмови про застосування ядерних бомб. Збережи Господь нас від цієї небезпеки. Україна навіть попросилася до НАТО. Якби вона вступила до НАТО, війна стала б світовою», – знову почав кивати в сторону Росії.

Сільвіо Берлусконі чотири рази обіймав посаду прем'єр-міністра Італії: його перший термін розпочався 1994 року, а останній закінчився 2011 року. З 2018 року Берлусконі обіймає посаду депутата Європарламенту. Також він має велику італійську медіакорпорацію Mediaset S.p.A.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: