На могилу легендарного Да Вінчі прийшла Ада Роговцева

Роговцева: Я горда, що в свої 85 я зустріла людину, не рахуючи своїх рідних, номер один
фото з відкритих джерел

Ада Миколаївна була особисто знайома із загиблим воїном

На Аскольдовій могилі відбулося вшанування пам'яті легендарного Дмитра Коцюбайла, командира батальйону 67-ї окремої механізованої бригади «Вовки Да Вінчі». На церемонії була присутня легендарна акторка Ада Роговцева.

 «Я знаю, що таке ховати сина. Я свого поховала десять років тому. Це рана, яка ніколи на загоїться», – зізналася актриса, звертаючись до тих, хто прийшов на вшанування.

Ада Миколаївна була особисто знайома із загиблим воїном. На її сторінці у Фейсбук з'явився допис, який написала дочка артистки, режисерка Катерина Степанкова. «Сьогодні 9-й день того, що я нездатна збагнути і в що неспроможна повірити. Не лише я. Ти лишив багато сердець, в яких твоє ім‘я стало шрамом на серці. Да Вінчі», – підписала Катерина відео, яке зняв її син Олексій, котрий нині захищає Україну зі зброєю в руках.

За словами Ади Миколаївни, їй пощастило не раз спілкуватися із Да Вінчі: «Мені пощастило бути в тому приміщенні, де він спав і прокидався. Снідати з ними, хрестити їх, коли вони йшли на завдання, а потім так страшно чекати, щоб вони повернулися. І оце миле, рідне обличчя, і та стійкість, яка в нього була… Я горда, що в свої 85 я зустріла людину, не рахуючи своїх рідних, номер один. Такі не вмирають, такі будуть жити серед нас вічно. Ми любимо тобі, Дімочко, а любов не вмирає. Ми любимо тебе, Дімо».

Раніше «Главком» писав, що наречена загиблого Да Вінчі віддала бойовий шеврон коханого президенту.

Читайте також: Ель Кравчук розплакався в ефірі, розповідаючи про трагедію, яка сталася з ним під час війни

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: