На фронті загинув відомий український спортсмен

фото з відкритих джерел

Дмитро Підопригора – володар Кубка України з фітнесу та бодибілдингу

На Луганщині загинув український спортсмен Дмитро Підопригора. Він віддав життя на фронті 19 січня, але про трагічний випадок стало відомо лише зараз. Дмитро отримав поранення під час ворожого обстрілу, повідомила Харківська міська рада.

Підопригора – володар Кубка України з фітнесу та бодибілдингу.

«На Луганщині під мінометним обстрілом у Білогорівці загинув харківський бодибілдер Дмитро Підопригора – володар Кубка України з бодибілдингу та фітнесу 2021 року, відкритого Кубка Полтавської області, неодноразовий призер чемпіонатів України»,  – сказано в повідомленні.

За інформацією міського департаменту в справах сім’ї, молоді та спорту, з початку повномасштабного вторгнення Росії 34-річний спортсмен займався волонтерством, а потім вступив до лав ЗСУ.

«У мирному житті ми всі знали Дмитра Підoпригору як позитивну, життєрадісну людину, гарного сім’янина, успішного спортсмена і тренера. Родина ФББУ висловлює щирі співчуття рідним та близьким Дмитра Підопригори. Дмитро назавжди залишиться в наших серцях як герой», – йдеться у повідомленні Національної Федерації бодибілдингу України.

Читайте також: Пророкували ампутацію. Дружина мера Філатова показала страшні наслідки екстремальної подорожі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: