Мішель і Барак Обама відсвяткували 30 років у шлюбі

Американці полюбили першу пару за щирість почуттів
фото з відкритих джерел

Саме дружина вмовила Барака брати участь у президентських виборах

3 жовтня Барак та Мішель Обама святкують річницю весілля. Зіркова пара прожила 30 років разом.

Мішель Лавон Робінсон було 25 років, коли вона познайомилася з 28-річним Бараком Хусейном Обамою-другим.

Худий і незграбний чоловік не сподобався з першого погляду. А ось Мішель Бараку сподобалася. За місяць після знайомства він запросив її на побачення.

«Я подумала: «Ні за що. Цьому не бувати». Тим більше, що я на той час була дуже зосереджена на роботі», – наводить слова Мішель видання Аbcnews.

Піти на побачення з Бараком Обамою Мішель погодилася після того, як побачила виступ Обами перед чорношкірою молоддю в церкві, тоді він працював громадським організатором у неблагополучних районах Чикаго.

«Переді мною був запальний, рішучий і харизматичний громадський діяч», – цитує місіс Обаму видання Essence.

Перше побачення пройшло традиційно: виставка мистецтва, кіно, а потім у кафе на морозиво. Колишній президент США досі пам'ятає той день до дрібниць.

«Я пригостив її найкращим морозивом, а потім поцілував та відчув смак шоколаду», – розповідав він в інтерв'ю Опрі Вінфрі.

Через роки місцеві жителі встановили пам'ятний камінь на честь першого побачення Мішель та Барака.

Мішель і Барак Обама відсвяткували 30 років у шлюбі фото 1

Пропозицію Обама зробив через два роки у ресторані під час романтичної вечері. Через рік пара одружилася.

У 1998 році у подружжя народилася дочка Малія. З народженням дочки розпочалися й перші проблеми у шлюбі. Коли Мішель пішла у декрет, з'ясувалося, що заробітку Барака недостатньо. «Ми були дуже бідні, ну просто як церковні миші», – наводить слова Мішель видання Indiasait.

У 2001 році у подружжя народилася друга дівчинка – Наташа. Мішель була вже готова піти від чоловіка, не здатного прогодувати сім'ю та схибленого на громадській діяльності.

Від розлучення їх урятувала хвороба молодшої дочки.

До речі, саме дружина вмовила Барака брати участь у президентських виборах.

«Я не був би тут сьогодні, якби мене не підтримувала моя вірна подруга, хранителька домашнього вогнища, кохання всього мого життя – перша леді США Мішель Обама», – сказав він.

Американці полюбили першу пару за щирість почуттів. Президент не соромився взяти дружину за руку на людях і освідчитися у коханні.

«Моя дружина не тільки чудова перша леді, вона моя скеля, без неї я не можу обійтися жодного дня», – заявив якось в інтерв'ю Барак Обама.

Сьогодні подружжя живе так, як мріяло колись. Вони мандрують, влаштовують романтичні вечері, спілкуються із дочками, пишуть книги. Барак Обама дає публічні виступи.

Читайте також: Барак Обама отримав престижну телевізійну премію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: