Мирослава Гонгадзе зворушливо привітала доньок із днем народження

Мирослава Гонгадзе згадала, що Григорій хотів цих дітей понад усе
фото: Myroslava Gongadze/Facebook

«Для нас з дівчатами ці 25 були непростим шляхом, але ми його пройшли достойно»

Українська телеведуча та журналістка Мирослава Гонгадзе сьогодні, 19 жовтня, має подвійне свято – день народження доньок Саломе і Нани. Жінка на сторінці в Facebook написала свої спогади про материнське життя.

«25 років тому у свої 25, сонячної неділі я прокинулась о п’ятій ранку відчуваючи, що це має статись сьогодні. Напередодні, в суботу, ми весь день гуляли по набережній Дніпра, щоб надихатись прекрасним осіннім повітрям. Сьогодні ж, прокинувшись, я розбудила чоловіка, кажу, почалось», – пригадала пані Мирослава.

Свою розповідь жінка доповнила світлинами, де всі щасливі та усміхнені.

Мирослава Гонгадзе додала: «Георгій і мама почали метушитися, збираючись, а мені було якось спокійно. Я у своєму ритмі склала речі, прийняла душ, поснідала, зателефонувала лікарю, і вирушила до свого нового вже материнського життя. Вони вийшли у світ ще до півдня, спочатку Саломе, а за нею через п’ять хвилин – Нана».

«Георгій, який хотів цих дітей понад усе, пізніше казав, пам’ятай, ти відповідальна за дітей. Зміст цих слів я зрозуміла лише згодом, як багато чого , що він пророчив. Для нас з дівчатами ці 25 були непростим шляхом, але ми його пройшли достойно. Сьогодні нашим донькам 25 , вони, плоди кохання, тепер натхненні, мудрі та красиві жінки», – підкреслила пані Мирослава.

«З Днем народження, любі Нана і Саломе Гонгадзе!» – резюмувала жінка.

Нагадаємо, що 2021 року Мирослава Гонгадзе пішла з посади керівника української редакції «Голосу Америки».

Читайте також: «Моя душа досі не знаходить спокою», – вдова Гонгадзе зворушливо нагадала про його день народження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: