Міністр Кулеба показав свій «хвостатий» обід та збурив мережу

Підписники пишуть міністру: Ваш акаунт ломанув Клопотенко?
фото з відкритих джерел

Чиновник приготував апетитну страву з бичачого хвоста

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Інстаграм розмістив світлину, на якій показав обід, що приготував дома власноруч.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)

«Бичачий хвіст – один з найбільш доступних видів м’яса і один з найменш оцінених в нашій кулінарії. Випадково побачив його у продажу на базарі. Продавчиня була щаслива, що я його побачив, бо хвіст ніхто не брав. А я взяв, бо згадав найдзвичайно смачну, духмяну страву – хвіст з овочами, спеціями і червоним вином – на пару годин в духовку, щоб він там зомлів. Потім відварюєте пасту, поєднуєте їх і смачного вам! А також бажаю вам тихої неділі», – підписав чиновник фото.

На сторінку міністра набігли коментатори. Одні дивуються, як Кулебв все встигає: «Я: роблю посильну дрібку протягом тижня і в неділю замовляю їжу, бо нема сил. Пан Кулеба: працює 24/7, розрулюючи питання державної ваги, а в неділю ходить на базар за бичачим хвостом і готує його з пастою», «Пане міністре, чи є щось в цьому світі, що ви не вмієте?!», «Зараз усі бичі хвости розберуть на базарі». Інші чомусь сумніваються, що Дмитро це приготував сам: «Ваш акаунт ломанув Клопотенко?», «Теж шукала спогад про Клопотенка в цьому пості, навіть двічі перечитала, про всяк випадок, але таки ні», «Напевно у них спільний smm-щик і він просто переплутав акаунти».

Деякі підписники міністра на додачу почали ділитися своїми рецептами «хвостатої» страви: «Я його тушу з великою кількістю овочів, нутом і перцем гострим, страва дуже ніжна і смачна, а з спагетті, як по мені, надто жирно, але це індивідуально», «Прошу на ринку хвостики порубати на рівні частини. Обсмажую на пательні, нут (можна замінити на фасолю або боби) замочую, обсмажую овочі, нарізані великими шматками (цибуля,морква,томати, перець солодкий, трішки гострого, і часник). В кінці – томатна паста, вино червоне, злегка випарити. Складаю всі інгредієнти в мультиварку і на  три години. В кінці зелень за смаком. Підсушую багет, гарнір додатково не роблю», «Мама варила бомбезний холодець з хвоста, можна буде спробувати і тушкований».

Раніше «Главком» писав, що Дмитро Кулеба похизувався сніданком з присмаком Камбоджі, який приготував власноруч.

Читайте також: «Холостячка» Злата Огневич заговорила про роман з Клопотенко

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: