Міністр Кулеба поділився особистою мрією, яку не наважується здійснити

Гостем студії «Тихого вечора з Оленою Кравець» став і домашній улюбленець Кулеби
Фото: пресс-служба

Дмитро Кулеьа розповів, що мріє хоча б рік пожити в селі на Полтавщині

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв’ю Олені Кравець на каналі «Дом» розповів, що мріє хоча б рік пожити в селі на Полтавщині, де жила його бабуся, а сам майбутній міністр проводив усі літні канікули.

«Є така історія. Я мрію переїхати жити в село. В глибоке село, звідки мій батько. Там жила моя бабуся, там я проводив усі літні канікули. Це в Полтавській області. Це навіть не село, це хутір, дуже маленький. Але назву ми не говоритимемо. Там дуже красиво, я називаю це українська Тоскана. Там пагорби, гаї, ставок невеличкий, там все дуже мальовниче. І в мене є мрія хоча б рік пожити там, просто вести якесь невеличке господарство, бо я не дуже вправний фермер, скажу чесно. Але мати якусь курочку, читати книжки та спілкуватися з людьми про їхні буденні якісь речі», – розповів Дмитро Кулеба

Гостем студії «Тихого вечора з Оленою Кравець» став і домашній улюбленець Кулеби – пес Марік, якого волонтери цуценям евакуювали з Маріуполя.

«Це був початок війни, мої собаки були в евакуації з моїми дітьми. І я забрав Маріка, він народився 19 лютого, за 5 днів до війни. Я вважаю, що на війні дуже важливо не лише про людей дбати, але й про тварин», – поділився спогадами міністр.

Дмитро Кулеба розповів, що в дитинстві у нього не було домашніх улюбленців, крім папуги, але коли підросли його власні діти, то вони вмовили батьків завести для них собаку. Першим з'явився Густав, це джек-рассел, і  Дмитро, за його зізнанням, «розплився» від емоцій. Зараз у нього вдома живуть троє собак, які дуже допомагають справлятися зі стресом та втомою, і отримують безмежну любов свого господаря.

«Я їх називаю Атос, Портос і Араміс. Марік – це явний Портос. А я капітан де Тревіль, їхній начальник, – говорить Дмитро Кулеба. – Я глибоко поважаю і захоплююся людьми, у яких працює «на диван не стрибати», «на ліжко не можна». Але це як? Як тоді обіймашки, ця слина по тобі вся... Це ж і є супервідносини з собаками. Я інакше не можу, я люблю їх, я з ними сплю, і Марік хропе, як дядько, я з ними спілкуюсь. Я приходжу додому, хоч би як мені було погано, вони всі втрьох починають на мене стрибати, облизувати, і знімається повністю стрес. І ми повинні бути вдячні нашим тваринам за те, що вони допомагають нам переживати всі важкі моменти».

Раніше «Главком» писав, що міністр Кулеба зізнався, як вдається стримуватися під час переговорів з ворогом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: