Меган Маркл знялася для журналу Variety

Меган Маркл дала інтерв'ю журналу Variety
фото з відкритих джерел

Меган Маркл сказала, що зараз вони з принцом Гаррі зосередили всю свою енергію на розвитку їхнього благодійного фонду Archwell

Герцогиня Сассекська дала велике інтерв'ю американському журналу Variety, в якому вшанувала пам’ять королеви Єлизавети, обговорила Періс Хілтон, назвала улюблений фільм і розповіла, як їхня любов з Гаррі стає основою для всіх їхніх проєктів.

Меган Маркл насамперед вшанувала пам'ять королеви Єлизавети, яка померла трохи більше місяця тому. Вона зазначила, що дуже вдячна, що в той складний момент могла бути поруч із чоловіком, принцом Гаррі.

«З погляду жіночого лідерства королева Єлизавета – найяскравіший приклад того, як це виглядає. Я відчуваю глибоку вдячність за можливість провести з нею час та бути з нею знайомою. Це був складний час, але мій чоловік завжди залишається оптимістом. Він сказав: «Тепер вона возз'єдналася зі своїм чоловіком».

Відповідаючи на питання, як сім'я пережила смерть королеви, Меган Маркл сказала, що зараз вони з принцом Гаррі зосередили всю свою енергію на розвитку їхнього благодійного фонду Archwell.

Описуючи свою програму Architypes Меган Маркл зауважила, що вона хоче відвертої, справжньої розмови зі своїми героїнями: «Я розмовляю з яскравими, барвистими, багатошаровими, динамічними жінками із сильними історіями».

В інтерв'ю, обговорюючи свій свіжий подкаст із Періс Хілтон, вона зізналася, що «виросла не красивою, а виросла розумною».

«Я розмовляла з Періс Хілтон минулого тижня. В розмові з нею я зізналася їй, що найбільше нервувала саме перед інтерв'ю з нею. Мені було соромно зізнатися їй у тому, що про неї у мене склалася думка через зовнішню картинку і те, що я бачила. Але я також не виросла гарною!», – сказала вона.

«Я виросла розумною, – додала вона. — Думаючи про ситуацію з Періс, я дійшла висновку, що моє ставлення до неї було продиктовано заздрістю та осудами — двома найнебезпечнішими почуттями. Але потім, коли ви чуєте про її травму, життя та необхідність продавати себе… Зрештою я сказала їй: «Мені дуже шкода, що я тебе засуджувала».

Також колишня зірка серіалу Форс-Мажори зізналася в інтерв'ю, що не планує більше зніматися.

«Я закінчила із цим. Звичайно, ніколи не кажи ніколи, але я абсолютно маю наміру більше не зніматися», – сказала вона.

«Я виросла розумною, – додала вона. – Думаючи про ситуацію з Періс, я дійшла висновку, що моє ставлення до неї було продиктовано заздрістю та осудами – двома найнебезпечнішими почуттями. Але потім, коли ви чуєте про її травму, життя та необхідність продавати себе… Зрештою я сказала їй: «Мені дуже шкода, що я тебе засуджувала».

Також колишня зірка серіалу Форс-Мажори зізналася в інтерв'ю, що не планує більше зніматися.

«Я закінчила із цим. Звичайно, ніколи не кажи ніколи, але я абсолютно маю наміру більше не зніматися», – сказала вона.

А на запитання журналіста, як вона поставиться до того, якщо хтось із акторок зіграє її у майбутньому, Меган Макрл відповіла.

«Я не надто замислювалася про це, якщо чесно. Це дуже дивно. Тут потрібно абстрагуватися. Будь-хто, хто говорить про мене або вибирає актрису, яка гратиме мене, намагатиметься створити карикатуру на мене, створену для бізнесу, який принесе людям гроші. Як тільки ви зможете абстрагуватись, то вам стане набагато легше: «Добре. Насправді це не має до мене жодного стосунку». Це важкий урок, з яким доведеться впоратися.

А на пропозицію дати якусь пораду акторці, яка таки зіграє колись роль Меган Маркл, дружина принца Гаррі відповіла: «Сподіваюся, готуючись до цієї ролі, вона знайде в собі м'якість, грайливість, смішливість. Я просто сподіваюся, що вона зможе мене відчути. Крім того, вона завжди зможе зателефонувати мені».

Додамо, що знімальна команда Netflix протягом кількох місяців усюди подорожувала з Меган Маркл і принцом Гаррі, знімаючи документальний серіал про пару.

Читайте також: Принц Гаррі сильно посварився з батьком через Меган Маркл у день смерті королеви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: