Меган Маркл під час похорону королеви публічно ослухалася короля Чарльза ІІІ

Меган Маркл
фото з відкритих джерел

Дружина принца Гаррі одягла капелюшок без вуалі – а це проти правил

На церемонії поховання королеви Єлизавети ІІ дружина принца Гаррі Меган Маркл з'явилася в капелюсі з широкими полями. Однак цим головним убором герцогиня Сассекська порушила дрес-код для членів королівської родини. Одягати капелюшок без вуалі – це проти правил. Попри те, що частина британців вважає цей момент застарілим, скасувати такий припис може тільки король Чарльз III, який поки цього не зробив.

Меган мала похмурий вигляд та здавалася злегка розгубленою. Для жалобного заходу вона обрала строгу, але незвичайну сукню-кейп, замшеві туфлі на підборах, колготки в тон і сережки з перлами та діамантами, які королева подарувала їй після того, як вийшла заміж за принца Гаррі. Зазначимо, що Кейт Міддлтон з дітьми теж з'явилася на похоронах у цікавій сукні піджакового крою та прикрасах самої Єлизавети.

Кейт Міддлтон одягла на прощання перл-чокер, який дуже любила королева. Саме цю прикраса королева позичила принцесі Діані на банкет у Хемптоні Корт у 1982 році. Спочатку це була знімна брошка, яку Єлизавета виділяла перловим чокером, і Діана іноді змінювала брошку на сапфірі для виходів. Зараз ця прикраса вже є сімейною реліквією.

Крім того, дружина принца Вільяма обрала кольє з чотирьох ниток перлів, які виготовили ювеліри Garrad у 1970-х роках, а також перлинні сережки – перлини для них були подаровані Єлизаветі шейхом Бахрейну в подарунок на її весілля з принцом Філіпом. Цей же комплект прикрас Кейт одягала і на похорон чоловіка Єлизавети ІІ минулого року. Гарний жест, який символізує не лише прощання Кейт Міддлтон з королевою, а й побажання возз'єднання на небесах із дорогим чоловіком.

Раніше «Главком» писав, що Меган Маркл та принца Гаррі не покликали на державний прийом до Букінгемського палацу, оскільки вони склали з себе обов'язки членів королівської родини. Також нагадаємо, за що герцоги Сассекські розлютилися на Його Величність.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: