Маленький принц. З’явилися перші фото наймолодшого королівського малюка Європи

Перші знімки малюка вже опубліковано
фото з відкритих джерел

Кронпринц Люксембурга показав світові, як виглядає його другий син

Спадкова пара Люксембурга оприлюднила знімки свого новонародженого сина, показавши світові, як виглядає новий член королівської династії.

Зовсім недавно королівський будинок Люксембурга оголосив про появу у спадкової пари другої дитини. Хлопчик народився 27 березня о 10:04 у люксембрузькому пологовому будинку великої герцогині Шарлотти та отримав ім'я Франсуа Анрі Луїса Марі Гійом. Його батьки – наслідний великий люксембрузький герцог Гійом і наслідна велика герцогиня Стефанія. Також він має старшого брата Шарля.

Перші знімки малюка вже опубліковано. «Кронпринц і принцеса раді поділитися з вами першими фотографіями принца Франсуа, – йдеться в дописі великого герцогського двору Люксембурга в соцмережах. –  Вони глибоко вдячні за добрі повідомлення, які вони отримали з нагоди народження їхньої другої дитини».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale)

На оприлюднених фотографіях молоді батьки тримають немовля на руках. Після народження принца Франсуа принц Гійом сказав: «Для нас тепер велика радість. Можливість тримати цю дитину в руках. Він уже такий милий».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale)

Загальний знімок зроблений чорно-білим, в той час, як персональні фото спадкоємця кольорові. Малюк у білому комбінезоні лежить на покривалі і здається дуже умиротвореним.

Принц – шостий онук королівської подружжя Люксембурга, великого герцога Анрі та великої герцогині Марії Терези. І вони вже відвідали новонародженого. Принц Гійом сказав, що це був «момент великої радості», коли його батьки, великий герцог Анрі та велика герцогиня Марія Тереза, приїхали з Шарлем до пологового будинку великої герцогині Шарлотти з першим візитом до малюка

Читайте також: Звідки взялися чутки, що король Чарльз – не справжній батько принца Гаррі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: