Луценко розповів про козу Маргариту Симоньян, якій шукали кадирівця

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ексгенпрокурор знаходиться в одній з найгарячіших точок фронту – під Бахмутом

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко, який в складі ЗСУ захищає країну, нині служить в одній з найгарячіших точок фронту – Бахмуті. В розмові з журналістом телеканалу «Прямий» колишній топ-чиновник зазначив, що навіть у таких тяжких умовах знаходиться місце для гумору.

На відео Луценко показує вулицю однієї з прифронтових зон Бахмута: кожен другий будинок – знищений, інші – пошкоджені. В тей час, коли Юрій Віталійович проводить екскурсію, кругом все бахкає, чути постріли, але він на диво спокійний – звик: «Тут немає нікого, лише одна людина, я її називаю святою, яка раз на пару днів привозить корм для тварин».

«І мова не тільки про собак та котів, про яких всі говорять. І недоєні кози… До нас прибилася через лінію фронту в Миколаєві коза, ми її назвали Маргарита Симоньян. Хлопці кинулися її доїти, а вона вже кілька місяців недоєна. Я дочитався, що спочатку треба її розім’яти, а потім вже з’являється лактація. І тоді ми пошуткували, що шукаємо кадирівця, щоб наша Маргарита Симоньян давала молоко. Поки не вдалося взяти такого в полон»

Раніше Луценко розповідав про свою службу: «Лише в Бахмуті я зрозумів, чому мені так комфортно на війні. Бо в ЗСУ – як колись на Майдані – панує атмосфера братерства, оптимізму, українськості, гумору і непоказного героізму. Раніше при зустрічі люди мені казали: памятаєш, Віталійович, як ми разом… І я відразу старався прикинути, хто переді мною – знайомий по МВС, з тюрми, з Майдану чи з ГПУ? Тепер до цього переліку додалися побратими по ЗСУ. Часто ми знайомі ще з часів і Майдану, і тюрми, і державної служби. Тут фізично відчуваєш роботу правильного котла найкращих людей заради майбутнього. В цій єдності армії, в її всенародній підтримці – головна гарантія і Перемоги, і оновлення України».

Читайте також: Данилко зізнався, що першим зробить, приїхавши до Москви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: