Легендарний «директор Верховної Ради» Волков показав фото наймолодшого спадкоємця

Волкова свого часу називали «директором парламенту»
фото з відкритих джерел

 Волков завжди мав особливий дипломатичний талант, яким вправно користалася Банкова часів Кучми

Український політик, екснардеп, 75-річний Олександр Волков на сторінці у Facebook привітав свого  сина з днем народження.

«У мого сина сьогодні день народження. У нього все вийде! Будь щасливий», – написав  Волков, вплив якого у 90-ті та на початку 2000-х був дуже вагомим.

Легендарний «директор Верховної Ради» Волков показав фото наймолодшого спадкоємця фото 1

Політик, якого називали «директором Верховної Ради» у часи президента Леоніда Кучми, розмістив спільне фото з сином.

До речі, Олександр Волков багатодітний батько, окрім сина, він має трьох доньок.

Легендарний «директор Верховної Ради» Волков показав фото наймолодшого спадкоємця фото 2

Варто згадати плідну діяльність Олександра Волкова, який свого часу був важливим каталізатором між Банковою та Будинком під куполом. Цей нетривіальний політик міг забезпечити позитивне голосування в парламенті з будь-якого питання.

Волков посприяв у проходженні Леоніда Кучми на другий президентський термін у 1999 році. А у 2000-му у нього була далеко не остання роль, коли потрібні були позитивні результати референдуму, бо Кучма хотів обмежити повноваження Верховної Ради на свою, президентську користь. Але ці плани не вдалося реалізувати.

Олександр Волков завжди мав неабиякий дипломатичний талант, він також співпрацював із Юлією Тимошенко. Свого часу пишався, що під час Помаранчевої революції вона приїжджала до нього додому відпочити. Експерти очікували, що його ім’я з’явиться у списках БЮТ на виборах 2006 року, але не склалося.

2007 року на дострокових парламентських виборах  Олександр Волков створив Блок Кучми, який до парламенту не потрапив. Словом, уся діяльність Волкова свідчить, що з такими людьми не нудно ні політикам, ні журналістам.

«Мені ніколи нічого «не здається» – я або знаю те, що мені необхідно, або знаю де дізнатися...», – так казав про себе Олександр Волков, який, здається, умів знайти мову з будь-яким представником владного Олімпу.

Нагадаємо, що лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко відвідала благодійний концерт українського шансоньє Гаріка Кричевського. Виступ артиста відбувся 1 червня.

Читайте також: Тимошенко кардинально змінила стиль під час війни (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: