Королівський фотограф показав Чарльза III в одному черевику

Король під час першого звертання до британців
фото з відкритих джерел

Підписники в коментарях пишуть, що король на світлині вглядає дуже щасливим і розслабленим

Королівський фотограф Кріс Джексон на своїй сторінці в Інстаграм розмістив знімок, на якому йому позує король Великобританії Чарльз III в незвичному образі – Його Величність щасливо посміхається в кріслі біля каміну. Одна нога монарха – без взуття.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

«Одна з моїх улюблених фотографій нашого нового короля – він знімає взуття після прогулянки територією будинку Дамфріс у Шотландії», – підписав знімок Джексон.

Підписники королівського фотографа в коментарях пишуть, що Чарльз ІІІ на світлині вглядає дуже щасливим і розслабленим. А ще в мережі звернули увагу на взуття короля – воно виглядає дуже зношеним.

Виявляється, Чарльз ІІІ полюбляє носити взуття багато років. Можливо, найобговорюваніші його черевики – це старі чорні оксфорди від лондонського ательє John Lobb Ltd. Так, як принц Чарльз явно не любить викидати навіть речі, що продирявилися, ці туфлі прикрашені кількома латками, які, втім, не особливо кидаються в очі. Вік оксфордів вселяє повагу – вони були замовлені і виготовлені наприкінці 1960-х. Інша модель, яка давно перебуває в гардеробі Принца Чарльза – це червонувато-бордові повні броги, теж зроблені в ательє John Lobb Ltd (воно, до речі, удостоєно статусу офіційного постачальника для принца Уельського – Royal Warrant of Appointment to HR The Prince of Wales). Ці туфлі теж виглядають дуже заслуженими.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: