Король Чарльз III і королева Камілла несподівано з'явилися на півфіналі Євробачення

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Короноване подружжя засвітилося у невеликому камео на каналі BBC One

Король та королева Великої Британії несподівано з'явилися у першому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який пройшов вчора, 9 травня. Короноване подружжя засвітилося у невеликому камео на каналі BBC One.

Члени королівської родини фігурують у початкових титрах фільму «Ласкаво просимо до Ліверпуля», в якому розповідається про захоплення маленького британця новиною про те, що його рідне місто прийматиме конкурс пісні у 2023 році.

Нагадаємо, на BBC вийшов офіційний трелер Євробачення-2023, де відчувається підтримка України. Ролик зафільмований англійською мовою. На відео показано підготовку до Євробачення у Ліверпулі. Місцеві жителі радіють проведенню конкурсу в їхньому місті та роблять все, щоб воно дійсно пройшло від імені України – прикрашають місто в кольори українського прапора. Адже переможцями Євробачення 2022 став український гурт Kalush Orchestra, проте через російську військову агресію Україна не може прийняти конкурсу. Українці пишуть в коментарях, що після перегляду залишається вдячна посмішка та сльози.

Читайте також: Біженка з Рівного виступила із суперзіркою Рітою Орою на Євробаченні: що відомо про дівчинку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: