Кількаметровий торт та трансляція в прямому ефірі. Дочка короля Йорданії вийшла заміж

Наречені з батьками принцеси
фото з відкритих джерел

Принцеса Іман – друга дитина короля Абдалли II та королеви Ранії

Монарше сімейство Йорданії влаштувало пишне весілля спадкоємиці престолу. Принцеса Іман одружилася з бізнесменом Джамілем Олександром Тарміотисом, з яким познайомилася під час навчання в США.

Церемонія відбулася увечері 12 березня у палаці Beit Al Urdon Palace у столиці Йорданії Амман. Іман віддала перевагу традиційному білому вбранню. Вона вибрала сукню з прозорим ажурним ліфом і спідницею в підлогу зі шлейфом. Голову принцеси покрила довга фата із ручною вишивкою. Для церемонії наречена одягла розкішну тіару з діамантами, яка належить її матері.

На відео, яке транслювалося у прямому ефірі на державному телебаченні, Іман неквапливо йшла доріжкою вздовж квітучого саду в хол, де на неї чекав наречений. Під час церемонії королева Ранія ледве стримувала сльози щастя. Після офіційної частини гостей запросили до головної зали для бенкету. Для молодят та гостей спекли величезний торт заввишки кілька метрів, прикрашений живими квітами у традиційному весільному декорі. Після цього трансляцію припинили, щоб дати нареченому з нареченою та їхнім гостям провести свято у більш приватній обстановці.

Принцеса Іман – друга дитина короля Абдалли II та королеви Ранії. Крім неї в сім'ї є ще троє дітей – 28-річний принц Хусейн (спадкоємець трону), 22-річна принцеса Сальма та 18-річний принц Хашим.

Іман зустрічалася з обранцем кілька років, перш ніж оголосити про свої заручини у грудні минулого року. Джаміль Олександр Тарміотіс працює керуючим партнером фонду венчурного капіталу в Нью-Йорку. Він народився 1994 року у Венесуелі, але має грецьке коріння. Іман у 2014 році закінчила школу в Міжнародній академії Аммана, після чого переїхала до США та здобула освіту в Джорджтаунському університеті. У роки навчання вона й познайомилася із Джамілем.

Сама королева Ранія також походить не з почесного роду: вона народилася в сім'ї лікаря. З королем Йорданії Абдаллою II королева Ранія познайомилася 1993 року на вечірці, влаштованій його сестрою. За словами Абдалли II, він закохався у майбутню дружину з першого погляду, а вона спочатку боялася відповісти йому взаємністю. Однак незабаром королю вдалося домогтися її розташування, і в 1993 році вони одружилися.

Читайте також: 10 кращих суконь «Оскара-2023»: провокаційне максі та хіт сезону – об'ємні квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: