Хвилюючі моменти прощання з королевою. Записка від сина та квіти з весільного букету Єлизавети

Вінок та записка
фото з відкритих джерел

На прохання короля траурний вінок складався з мирту, вирощеного з рослини весільного букета королеви

Королівська родина Великобританії на своїй сторінці у Twitter повідомила, що в надгробному вінку королеви було вплетено, зокрема, квіти, вирощені з тих, які були у весільному букеті Єлизавети ІІ.

«На прохання короля вінок складається з листя розмарину, англійського дуба та мирту (зрізаного з рослини, вирощеної з мирту у весільному букеті королеви), а також квітів у золотих, рожевих і темно-бордових відтінках із вкрапленнями білого, зрізаних у саду королівських резиденцій», – ідеться у заяві сім'ї.

Труна з тілом Єлизавети II була драпірована не прапором Великобританії, а особистим штандартом монарха. Поверх лежали офіційні атрибути королівської влади: скіпетр, держава та британська корона. А ще – вінок.

Іншим трепетним моментом було послання короля Чарльза своїй мамі. Король Чарльз III написав зворушливу записку своєї покійної матері, королеві Єлизаветі II, яка знаходилася на її труні. У посланні написано: «У люблячій та відданій пам'яті. Чарльз Р».

Раніше «Главком» розповідав, хто з світових лідерів був присутній на похороні Єлизавети. А також, роз’яснювали, чому принцові Гаррі не дали одягти на похорон Єлизавети військову форму, як брату Вільяму.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: