Кетрін Зета-Джонс зізналася у коханні до Ліонеля Мессі: Фото футболіста по всьому будинку

Акторка: Що чудове – мій чоловік не проти цього
фото з відкритих джерел

Чоловік актриси, актор Майкл Дуглас, не проти пристрасті дружини до футболіста

Голлівудська зірка Кетрін Зета-Джонс зізналася у коханні до нападника збірної Аргентини Ліонеля Мессі. Актриса наголосила, що її чоловік, актор Майкл Дуглас, не проти пристрасті дружини до футболіста.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

«Я вболіваю за «ПСЖ», люблю французьку мову і говорю нею. Моє серце належить вам французам. Але ви повинні мене зрозуміти: я люблю Мессі! Що чудове – мій чоловік не проти цього. Він не звертає уваги на мої плакати із зображенням Мессі по всьому будинку. Супер-круто!» – написала Зета-Джонс у соцмережах.

Кетрін Зета-Джонс дивилася чемпіонат світу у Катарі, як і мільйони інших уболівальників. Вона вже давно привчила всю сім'ю до того, що під час таких турнірів їм доводиться періодично збиратись перед великим телеекраном.

Нагадаємо, у фіналі чемпіонату світу-2022 зустрічалися команди Аргентини та Франції. Основний та додатковий час матчу завершився внічию – 3:3. Аргентинці виграли у серії пенальті з рахунком 4:2 та стали чемпіонами світу. Перемогу в післяматчевій серії забезпечили точні удари Мессі, Дібали, Паредеса та Монтьєля, а також сейв голкіпера Мартінеса та промах француза Тчуамені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: