Керівник Театру Лесі Українки на тлі скандалу зі звільненням попередника повернув на сцену свою дружину

Кирило Кашліков та Ольга Гришина мають спільну дочку
фото з відкритих джерел

Зірка серіалів Ольга Гришина, яка не числиться в штаті театру, гратиме в новій виставі

Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки розпочав роботу над виставою «Для домашнього огнища» за психологічним детективом Івана Франка. Про це йдеться на фейсбук-сторінці колективу. В мережу виклали відео з першої читки майбутньої постановки. Серед акторів, які гратимуть у виставі, можна побачити зірку українських серіалів Ольгу Гришину. Вона дружина теперішнього очільника закладу Кирила Кашлікова.  

«Для тих, хто підзабув сюжет: чоловік повертається з війни і не може зрозуміти, звідки жінка весь час його відсутності брала гроші аби так ладно вести хазяйство, аж поки не дізнається про кримінальний тіньовий «бізнес» коханої», – йдеться в повідомленні.

Режисерка вистави Ольга Гаврилюк каже, що задум проекту виник ще на початку війни: «Тоді наше життя поділилося на до і після, ми зовсім по-іншому поглянули на себе, на життя, на суспільство, наш світ, нашу літературу – вона відкрилася для нас зовсім з іншої сторони… Твір Франка багатошаровий, багатогранний і дуже сучасний. Важко сказати, хто з персонажів негативний, а хто – позитивний герой. Тут – живі люди, зі своїми турботами, негараздами, своїм болем. Кожен з них, як і ми з вами, час від часу робить вибір і несе за це відповідальність, отримуючи, врешті решт покарання або нагороду. Але ми ніколи не знаємо наслідків наших вчинків. Нам здається, що ми робимо все вірно, але наслідки дуже різні, і саме це є центральною темою твору. Глядач, якому протягом всієї війни доводилося кожного дня робити вибір (від якого залежить життя – твоє, рідних) і нести за це відповідальність, - має відчути, що він у цьому не один».

Ольга Гришина до Театру ім. Лесі Українки прийшла в 2007 році. Так вона й познайомилась з Кирилом. Згодом акторка залишила театр. І нині її імені в розділі, де представлені актори, немає. Однак, судячи з того, що Ольга бере участь у прем’єрі, новий керівник повертає в театр свою дружину.

Нагадаємо, в грудні минулого року залишив посаду директора-художнього керівника Театру імені Лесі Українки Михайло Резнікович, який керував закладом з 1994 року. Про його відставку повідомило Міністерство культури та інформаційної політики. Театральний режисер Михайло Резнікович досі не погоджується з рішенням Мінкульту. В соцмережі режисер публікує дописи про, на його думку, несправедливе звільнення, згадуючи «незлим, тихим» колег, що не підтримали у боротьбі за посаду. В тому числі – Кирила Кашлікова, який став його наступником. У Михайла Резніковича до нього купа претензій та кілька дописів на сторінці у Фейсбук.

Раніше «Главком» писав, що Михайло Резнікович та популярний актор Артем Ємцов публічно з'ясовують стосунки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: