Кейт Міддлтон побувала на полігоні, де тренують українських військових

Під час навчань
фото з відкритих джерел

Ірландська гвардія – це один із двох ірландських піхотних полків у британській армії

Кейт Міддлтон відвідала військовий полігон Солсбері, де зустрілася з військовими Ірландської гвардії, які, зокрема, проводять навчання з розмінування для своїх колег із ЗСУ. Фото принцеси Уельської у камуфляжній формі опублікували в її з принцем Вільямом офіційному Iнстаграм-акаунті. В дописі Кейт поділилася враженнями від роботи військових.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

«Робота Ірландської гвардії настільки ж різнопланова, наскільки й зразкова: від навчання паркових рейнджерів з боротьби з браконьєрством у Східній Африці до навчання з розмінування для Збройних сил України», – зазначила принцеса.

Під час навчань солдати спочатку патрулювали місцевість, а потім «потрапили під обстріл ворога» і мали допомогти пораненим товаришам. Кейт Міддлтон також надала першу допомогу пораненому солдатові, евакуйованому з «поля бою».

Ірландська гвардія – це один із двох ірландських піхотних полків у британській армії. Раніше Кейт Міддлтон стала почесним полковником ірландської гвардії, замінивши на цій посаді свого чоловіка, принца Вільяма. Це перше призначення Мідлтон в ірландській гвардії.

Раніше «Главком» писав, що принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Уельс, щоб відсвяткувати національне свято – День Святого Давида. У ході візиту подружжя побували в розважальному центрі Aberavon, де встигли позмагатися один з одним у коротких перегонах на велотренажерах. На подив багатьох, одягнена в довгу спідницю Кейт змогла дати фору чоловікові і, не знімаючи підборів, обігнала його в імпровізованому змаганні.

Читайте також: Учасниця «Холостяка» приголомшила історією про цькування через українську мову в Одесі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: