Кейт Міддлтон одягла найулюбленішу дорогоцінність королеви (фото)

Кейт Міддлтон з мачухою чоловіка
фото з відкритих джерел

У скриньці Кейт Міддлтон – безліч розкішних прикрас, отриманих у спадок від Єлизавети II

Вчора принцеса Уельська приєдналася до принца Вільяма, короля Чарльза III, королеви-консорту Камілли та інших членів королівської родини на обідньому прийомі в Букінгемському палаці. На ній було намисто з перлами з трьох ниток, яке було улюбленою прикрасою Єлизавети II. Колишній помічник особистого секретаря королеви Сем Коен розповідав про королеву: «Вона взагалі не цікавилася матеріальними речами. Щодня вона носила одне й те саме перлове намисто».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera)

У скриньці Кейт Міддлтон – безліч розкішних прикрас, отриманих у спадок від Єлизавети II. Але є три три найдорожчі коштовності:

Намисто низама Хайдарабада – мабуть, найприголомшливіша з усіх коштовностей Єлизавети II, яка перейшла до Кетрін. Кольє є довгим ланцюжком з 38 діамантами, а в самому центрі прикраси – 13 великих діамантів смарагдового огранювання у формі грушоподібних крапель. Його вартість – £66 млн. Такий щедрий подарунок англійському монарху зробив імператор Хайдарабада (Індія) Асаф Джах VII. Через роки Єлизавета II подарувала цю реліквію Кейт Міддлтон як весільний подарунок. Варто відзначити, що намисто вважається найдорожчою королівською окрасою у світі.

Елегантне намисто королеви Олександри має велике історичне значення для королівської родини. «Весільне намисто було частиною парюри з діамантів та перлів, замовленої Едуардом VII для своєї майбутньої нареченої, принцеси Данської Олександри», – розповідала в інтерв'ю фахівець із ювелірних прикрас Даена Борроуман. Це кольє, створене будинком Garrard, складається з восьми грон перлин, оточених діамантами і поєднаних діамантовими фестонами з трьома підвісками, що знімаються. Ця прикраса була фаворитом королеви-матері. Після її смерті воно перейшло до Єлизавети II, але його ніколи не носила. Герцогиня Кетрін стала першою після королеви-матері, хто з'явився у намисто на публіці.

Якийсь час Єлизавета II регулярно виходила у світ у намисто-чокері з чотирьох ниток перлів з діамантами по центру. Камені для виготовлення прикраси монарху подарували в Японії, а дизайн коштовності розробив той самий ювелірний будинок Garrard. Кілька разів кольє одягала і принцеса Діана, а після її смерті воно довго залишалося недоторканим. Кейт, що стала новою власницею прикраси, також носить його не так часто.

Раніше Главком писав, що Кейт Міддлтон одягла на прощання з королевою унікальну брошку Єлизавети II.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: