Кейт Міддлтон чекає на четверту дитину: Встигла розповісти королеві

Діти принца Вільяма та Кейт Міддлтон у захваті від того, що у них буде брат чи сестра
фото з відкритих джерел

Міддлтон та її чоловік Вільям встигли розповісти королеві Єлизаветі про те, що вчетверте стануть батьками

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон чекає на четверту дитину. Про це повідомляє видання The International Business Times.

Журналісти стверджують, що Міддлтон та її чоловік Вільям встигли розповісти королеві Єлизаветі про те, що вчетверте стануть батьками. Його Величність король Чарльз ІІІ також був одним із перших, хто дізнався про вагітність принцеси Уельської.

Діти принца Вільяма та Кейт Міддлтон у захваті від того, що у них буде брат чи сестра. Повідомляється, що вони благаючи батьків завести дитину. Також відомо, що принцеса Шарлотта особливо хоче, щоб дитина була дівчинкою. Таку ж думку поділяє і її мати, яка, як повідомляється, хоче мати ще одну дочку.

Раніше «Главком» писав, що експерт читання з губ переказав різку фразу королеви-консорта Камілли до Кейт Міддлтон ід час похорону королеви Єлизавети. Користувачі мережі помітили, що королева-консорт Камілла в якийсь момент була не в захваті від того, як поводилися за її спиною діти невістки Шарлотта та Джордж. Daily Star звертає увагу на цей епізод: на відео помітно, як дев'ятирічний Джордж штовхає семирічну сестру, і Шарлотта вигукує щось подібне до «ай!».

Меган Маркл, дивлячись на це, усміхається, а Камілла з незадоволеним виглядом дивиться на дівчинку і щось вимовляє. Видання навіть попросило прокоментувати цей момент «експерта з читання з губ». Той вважає, що королева-консорт, звертаючись до Кейт Міддлтон, каже: «Забери її».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: