Іспанка відсудила у екс-чоловіка 200 тисяч євро за роботу по дому

Тепер екс-чоловік іспанки має виплатити їй 204 624,86 євро
фото з відкритих джерел

Також жінка отримуватиме щомісячну пенсію

Іспанський суд зобов'язав колишнього чоловіка 48-річної Івани Морал заплатити їй за всю роботу по дому, яку вона виконувала під час їхнього шлюбу. Жінка наполягала на тому, що через «відданість сім'ї» вона була позбавлена можливості збудувати кар'єру. Про це пише Insider.

Пара, яка була разом 25 років, розлучилася у 2020 році. При розподілі майна суд керувався правилом, що все, що заробила кожна сторона, належить лише їй. Однак усі справи по дому були лише на жінці. Крім того, те, що вона робила для сімейного бізнесу, також стосувалося її «домашніх обов'язків».

Івана вважала нечесним те, що її колишній чоловік «за роки їхнього шлюбу накопичив і збільшив свої активи», а вона була просто позбавлена такої можливості. Наприклад, на гроші від сімейного бізнесу чоловік зміг придбати автомобілі Porsche, Range Rover, мотоцикли BMW та ферму з виробництва оливкової олії. А Івана сама не могла дозволити собі купити дочкам навіть зошити. У результаті вона вирішила вимагати від нього компенсацію за всю домашню роботу, яку вона виконувала. Суд підтримав вимогу жінки.

Тепер екс-чоловік іспанки має виплатити їй 204 624,86 євро. Ця сума була розрахована на основі мінімальної місячної зарплати в Іспанії за роки, коли пара була разом. Також жінка отримуватиме щомісячну пенсію.

Читайте також: У Берліні жінкам дозволили плавати в басейнах топлес

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: