Imagine Dragons у Варшаві запросили на сцену хлопця, якому окупанти зруйнували будинок

Хлопець вийшов на сцену разом з артистами та підняв український прапор
фото: скріншот з відео

Imagine Dragons запросили на концерт у Варшаві 14-річного Сашка, чий будинок у селі Новогригорівка на Миколаївщині зруйнували російські окупанти

Американський музичний гурт Imagine Dragons запросив на концерт у Варшаві 14-річного підлітка Сашка, чий будинок у селі Новогригорівка на Миколаївщині зруйнували російські окупанти. Хлопець вийшов на сцену разом з артистами та підняв український прапор, пише United24.

Сашко зізнався, що коли виходив на сцену, сильно нервував. Але коли тримав прапор разом з фронтменом Деном Рейнольдсом і Таєм Арнольдом, вже мав спокій на душі. Тисячі глядачів аплодували хлопцю на знак підтримки України, а музиканти присвятили декілька пісень українцям, які борються з російським агресором.

Нагадаємо, гурт Imagine Dragons представив кліп, знятий на пісню Crushed. У відео показано 14-річного Сашка, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п'яти місяців, а тепер «у ньому нічого не залишилося». Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили. У створенні кліпу використали кадри, які зняли в Україні під час повномасштабного вторгнення.

Водночас учасники гурту Imagine Dragons є амбасадорами кампанії United24. Вони допомагають збирати гроші на підтримку українців, які постраждали від російської агресії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: