Ілон Маск замінив синю пташку в логотипі Twitter на собаку

фото з відкритих джерел

Міллардер пояснив оновлення тим, що обіцяв змінити логотип на Дозі у розмові з одним із користувачів

Американський мільярдер і найбільший акціонер соцмережі Twitter Ілон Маск замінив синю пташку в логотипі Twitter на пса породи шиба-іну на прізвисько Доге, на честь якого названа мемна криптовалюта Dogecoin.

Зображення собаки з'явилося в декстопній версії Twitter на місці кнопки «Додому». Доге також спливає під час завантаження сторінки сайту. Власник соцмережі пояснив оновлення, опублікувавши скріншот листування з одним із користувачів, який запропонував Маску замінити пташку у логотипі на Дозі. «Як і обіцяв», – підписав мільярдер свій вчинок.

Після зміни логотипу вартість криптовалюти Dogecoin злетіла на 30%, повідомляє Forbes. Ілон Маск неодноразово позитивно відгукувався про Dogecoin, сприяючи зростанню курсу мемної криптовалюти.

Раніше «Главком» писав, що Ілон Маск «призначив» керівником Twitter свого пса. «Новий СЕО Twitter приголомшливий», «Він чудово розуміється на цифрах!», «І має стиль»  – підписав серію твітів Маск.

Ілон Маск став власником Twitter у жовтні 2022 року і запровадив низку суперечливих новацій. Зокрема, неочікувано звільнив частину команди. Згодом більшість світових брендів призупинили розміщення реклами у Twitter та поскаржилися на вибірковий підхід Маска у контролі за контентом. Пізніше він запустив опитування в соцмережі з питанням, чи повинен залишити посаду голови компанії, яке підтримали майже 60% респондентів.

Читайте також: Колишній коханий Тіни Кароль отримав російське громадянство та співає у Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: