Ілон Маск привів сина X A-Xii на надважливі перемовини

Маленький Маск був присутній під час напруженої розмови батька з керівником відділу модерації та безпеки Twitter
фото з відкритих джерел

Хлопчик зайняв увесь конференц-зал, який став для нього цілим ігровим майданчиком

Після того, як один із старших синів Ілона Маска змінив стать і відмовився від прізвища батька, 51-річний бізнесмен, схоже, вирішив більше часу приділяти вихованню своїх дітей. Малюка X A-Xii, якого два роки тому Ілону подарувала його екс-кохана співачка Граймс, Маск часто бере з собою на робочі зустрічі. І перемовини зі співробітниками нещодавно придбаної бізнесменом соцмережі не стали винятком.

Як стало відомо The Washington Post, у жовтні цього року маленький Маск був присутній під час напруженої розмови його батька з керівником відділу модерації та безпеки Twitter Йоелем Ротом. За словами очевидців, на яких посилається видання, у штаб-квартирі компанії хлопчик одразу відчув себе як удома. Він зайняв увесь конференц-зал, який став для нього цілим ігровим майданчиком – через кількість приготованих для нього іграшок. А коли вони йому набридли, почав бігати по штаб-квартирі, що викликало, звичайно, замішання багатьох співробітників компанії. Варто зазначити, що за кілька днів після цього Йоель Рот подав у відставку.

Раніше «Главком» писав, що лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя пояснив, чому Ілон Маск та Папа Римський виправдовують окупантів. Музикант, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну служив парамедиком на фронті, прокоментував неоднозначні висловлювання Папи Римського Франциска та мільярдера Ілона Маска щодо війни в Україні.

«Давайте бути відвертими: всі ми живемо в своїй інформаційній бульбашці. І ця інформаційна бульбашка існує як у нас в країні, так і в Європі та США. Великий вплив на це має інтернет. Якщо говорити про Маска, то є багато версій, чому він це зробив. Перша – в нього тоді тривала купівля Twitter і хтось йому міг докинути фінансів на це. А цей хтось міг бути зацікавленою особою. Друга версія – це могла бути жінка, найближче сімейне оточення, яке прямо впливає на людину. Не один уже був приклад, коли якісь американські експерти несуть єресь щодо війну в Україні, виправдовуючи росіян, а потім виявляється, що дружина в чолов’яги – росіянка», – розмірковує Тополя про Маска, котрий запропонував віддати Крим Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: