Ілон Маск потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Деякі джерела повідомляють, що багатство Маска взагалі зменшилося на 200 мільярдів доларів
фото з відкритих джерел

Збитки Маска пов'язують із значним зниженням вартості акцій Teslа

Глава Tesla і SpaceX, мільярдер Ілон Маск за період з листопада минулого року втратив так багато грошей, що потрапив в книгу рекордів Гіннесса. Йдеться про суму 182 мільярди доларів.

Деякі джерела повідомляють, що багатство Маска взагалі зменшилося на 200 мільярдів доларів. Так чи інакше, сума важко піддається точному визначенню. Однак Маск залишається другою найбагатшою людиною у світі, – додали в Книзі рекордів Гіннесса.

Крім того, Ілон Маск обійшов минулого рекордсмена-втратника. Ним був японський підприємець, засновник та гендиректор Softbank Масаесі Сон. 2000 року він втратив 58,6 мільярда доларів особистого статку. Хоча з того часу  його вже обійшли також Марк Цукерберг (мінус 78 мільярдів доларів) та Джефф Безос (мінус 80 мільярдів доларів).

Насамперед збитки Маска пов'язують із значним зниженням вартості акцій Tesla. Все це призвело до того, що мільярдер вибув з лідерського списку найбагатших людей на планеті. Маск не самотній у великих втратах: вважається, що 2022 року американські мільярдери втратили загалом 660 мільярдів доларів.

Читайте також: Даша Малахова подала заяву в поліцію на колишнього чоловіка – відомого телексперта

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: