Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини світу: хто його випередив

Під час нетривалого перебування на другому місці статки Ілона Маска оцінювали $185,3 млрд
фото з відкритих джерел

Ілон Маск опускався на другий рядок рейтингу приблизно на 30 хвилин

Бізнесмен Ілон Маск на короткий час втратив титул найбагатшої людини у світі за версією Forbes. Це сталося на тлі покупки соцмережі Twitter, а також продажу акцій компанії з виробництва електромобілів Tesla. Однак тепер Маск знову на першому місці зі статками $185,7 млрд.

Як випливає з повідомлень агентства Reuters, Ілон Маск опускався на другий рядок рейтингу найбагатших людей світу приблизно на 30 хвилин. Під час нетривалого перебування на другому місці статки Ілона Маска оцінювали $185,3 млрд, і він поступився титулом найбагатшої людини світу виконавчому директору LVMH (володіє люксовим брендом Louis Vuitton) французькому бізнесменові Бернару Арно та його родині. Їхній особистий стан оцінювався в $185,4 млрд.

Однак тепер родина Арно на другому місці зі статками $185,3 млрд, а статки пана Маска оцінюються в $185,7 млрд, випливає з даних Forbes. Акції Tesla на тлі повідомлення про те, що Ілон Маск не найбагатша людина у світі, опускалися приблизно на 4%, потім їх зниження сповільнилося до 2,7%, повідомляє Reuters.

Раніше «Главком» писав, що Ілон Маск привів сина X A-Xii на надважливі перемовини. Як стало відомо The Washington Post, у жовтні цього року маленький Маск був присутній під час напруженої розмови його батька з керівником відділу модерації та безпеки Twitter Йоелем Ротом. За словами очевидців, на яких посилається видання, у штаб-квартирі компанії хлопчик одразу відчув себе як удома. Він зайняв увесь конференц-зал, який став для нього цілим ігровим майданчиком – через кількість приготованих для нього іграшок. А коли вони йому набридли, почав бігати по штаб-квартирі, що викликало, звичайно, замішання багатьох співробітників компанії. Варто зазначити, що за кілька днів після цього Йоель Рот подав у відставку.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: