Ілон Маск опинився під слідством через угоду з Twitter

За рішенням суду штату Делавер, Маск має закрити угоду щодо придбання компанії до 28 жовтня
фото з відкритих джерел

Представники Twitter заявили, що «влада вивчає поведінку» Маска

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск опинився під слідством федеральної влади через угоду з Twitter. Про це повідомляє Reuters із посиланням на судові документи.

«Ілон Маск в даний час перебуває під наслідком федеральної влади через його поведінку у зв'язку з придбанням Twitter», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається у Твіттері компанії, «влада вивчає поведінку» Маска, пов'язана з угодою. Представники Twitter протягом кількох місяців вимагали у адвокатів мільярдера копії його листування з федеральною владою, проте надані вони не були, і компанія запросила документи через суд. Йдеться про електронний лист Маска до Комісії з цінних паперів та презентації до Федеральної торгової комісії в рамках судового процесу про те, чи може Маск відмовитися від покупки Twitter. Лист був надісланий 13 травня.

Юристи Маска також надали до суду «журнал привілеїв» та вказали список документів, оприлюднити які не варто. За рішенням суду штату Делавер, Маск має закрити угоду щодо придбання компанії до 28 жовтня.

Угоду про покупку Twitter Маск уклав у квітні, але пізніше вирішив відмовитися від придбання. Одним із приводів стало те, що представники Twitter не надали йому дані про спам-боти та підроблені акаунти. Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що він орієнтувався також на дії Путіна щодо війни в Україні.

Крім  того, ЗМІ стверджують, що мільярдер мав розмову з Путіним напередодні гучної заяви, в якій запропонував Україні помиритися з Росією на умовах РФ. Сам Маск  спростовує факт розмови з кремлівським агресором.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: