Гучний скандал: принц Гаррі намагається змінити мемуари на тлі смерті Єлизавети ІІ

Про публікацію автобіографічної книги принца Гаррі, що готується, стало відомо в липні 2021 року
фото з відкритих джерел

Принц Гаррі вирішив змінити вже готові мемуари після смерті Єлизавети ІІ

Принц Гаррі намагається внести корективи у свої мемуари після смерті Єлизавети ІІ. Книга, за яку герцог Сассекський отримає $38 млн, змінюється в останній момент. Про це пише газета Daily Mail.

За інформацією видання, Гаррі «в останню хвилину» вирішив «пом'якшити» свою автобіографію на тлі побоювань, що остаточний варіант книги «може бути не надто добре прийнятий». «У книзі можуть бути речі, які можуть виглядати не так добре, якщо це вийде так скоро після цих подій», – розповіло джерело газети. За його словами, Гаррі «відчайдушно хоче переписати деякі розділи, однак у жодному разі не йдеться про повне переписування».

Про публікацію автобіографічної книги принца Гаррі, що готується, стало відомо в липні 2021 року. Роботу над мемуарами він завершив за місяць. Навколо їхнього можливого змісту з'явилося багато чуток та спекуляцій. Джерело Us Weekly стверджувало, що королівська сім'я шокована цією книгою. Metro писала, що мемуари герцога Сассексого стануть ударом по дружині короля Чарльза III.

За словами інсайдерів, деякі розділи в книзі можуть здатися «бездушними» на тлі недавньої смерті королеви. Відомо, що половину від суми принц уже отримав за «повністю правдиві мемуари». Фінальний варіант вже був затверджений і готувався до друку.

«Видавці заплатили мільйони доларів авансом, бо вони впевнені в успіху книги. Але перша чернетка розчарувала їх, адже вона була надто емоційною. У результаті остаточний варіант було затверджено, але Гаррі тепер відчайдушно намагається вдосконалити книгу на тлі смерті Єлизавети ІІ», – заявив один із видавців.

Відомо, що мемуари надійдуть у продаж до кінця 2022 року, де розкриються деякі секрети та стосунки у королівській родині.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: