Фронтмен гурту «Друга Ріка» розповів про сина, який служить в ЗСУ

Артист дуже пишається своїм сином
фото з відкритих джерел

Завдяки рішучому кроку син Харчишина перетворився на справжнього воїна

Старший син українського музиканта Валерія Харчишина з перших днів війни долучився до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від окупантів. Лідер гурту «Друга Ріка» згадує, що дав обрати свій шлях 25-річному Дмитрові самостійно. Батько за нього дуже переживав, бо той завжди був пацифістом і у військовій справі не розумівся.

Зараз Дмитро служить на півночі України і, за словами Харчишина, дуже змінився, перетворившись з хлопчика на чоловіка, справжнього воїна.

Але артист продовжує переживати за сина, бо розуміє, що на війні може трапитися все що завгодно. Про це він розповів Славі Дьоміну для YouTube-каналу «Люкс ФМ».

«Страшно було, коли він тільки пішов. Хлопець, який не служив в армії, який був абсолютним пацифістом, закінчив філософський факультет університету Шевченка і він точно не про війну, не про зброю. Коли я приїхав і почав хаотично йому показувати, як розбирати рушницю... Я не знаю, навіщо я йому показував. Я розумів, що в нього буде своя. Коли він сказав, що піде, я не злякався, мені стало сумно. Я уявив, що може статися будь-що. Ніхто не знає, наскільки ця війна, у якій кількості вони до нас заходять», – поділився співак.

Спочатку Дмитро був у теробороні, а потім отримав військовий квиток та офіційно став військовим.

«Коли я вперше до нього приїхав, вийшов до мене такий ботан в окулярах, він їх все життя носить. Його хотілося обійняти і не пускати нікуди. Думаю: що він тут робить, для чого він тут? Є кремезні пацани, які просилися, але їм не вистачило зброї. А мого малого забрали – пішов і його одразу взяли. Зрозуміло, що я його не відмовляв. Це дуже мужній крок. Особливо для нього», – пригадав музикант.

Харчишин уточнив, що зараз у ЗСУ перебуває не лише його син, а й двоюрідний брат. Він дуже боїться за життя рідних.

«Може статися все, що завгодно. Це війна. Я за них найбільше переживаю», – підкреслив Харчишин.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: