Духівник Путіна несподівано побідкався на його самотність: Поговорити нема з ким

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Тихін Шевкунов наплів байок, що війни з Україною ніяк не можна було уникнути

Російська журналістка та блогерка Ксенія Собчак взяла інтерв'ю у священника Тихіна Шевкунова, якого називають духівником агресора Путіна. У бесіді єпископ Російської православної церкви побідкався на самотність російського президента, а також наплів харманів про те, війни з Україною ніяк було не уникнути.

«Іноді, буває, вдається поговорити, через те, що я знаю Володимира Володимировича з 1998 року: він працював поруч із Стрітенським монастирем на Луб'янці (з 1995 по 2018 рік Шевкунов був намісником цього монастиря). Але, звичайно, люди на висоті дуже самотні. Тому він і сказав якось: «Поговорити нема з ким», – розповідає про своє спілкування з Путіним священник. – Складно з ним спілкуватися, тому що ті теми, питання, які ми навіть уявити не можемо, лежить на цій людині. Тож що ми йому можемо сказати? Звичайно, він ставить питання про монастир, про церковне життя».

Тихін Шевкунов також наплів байок російським глядачам ютуб-каналу Собчак, що війну з Україною пророкували старці: «Що це станеться, ми, православні люди, знали давно. У нас є такий скарб як старці – це такі духовники, які настільки досягли успіху в духовному житті, настільки з'єдналися з Богом, що минуле і сучасне для них, не як для нас, закрите, воно для них відкривається. Старці попереджали ще з 40-х років про те, що буде війна між Росією та Україною, про те, що буде розкол. Був такий Лаврентій Чернігівський. Він говорив про ці страшні настрої, про розкол у Російській православній церкві, про те, що Росії, Україні та Білорусії треба обов'язково триматися разом, незважаючи на те, що їх поділятимуть і будуть найстрашніші події. Ми, коли читали це ще у 80-х, вважали, що все це марення. Але потім стало з'являтися все більше такого роду пророцтв».

Митрополит Тихін (Шевкунов) – один із найвпливовіших людей у РПЦ. В його ЗМІ називають духовником президента Росії Путіна. В інтерв'ю Шевкунов називає Путіна «людиною зовсім іншого масштабу та рівня в багатьох відношеннях», яка «абсолютно собі не належить» і єдине завдання якого – «рятувати Росію».

Раніше «Главком» писав, що алтарник духівника Путіна одружився з відомим журналістом.

Читайте також: Від раптової зупинки серця в 34 роки померла колишня комунікаційниця каналів «1+1 media»  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: