Дружина Усика процитувала в соцмережі слова отамана Петлюри

Усик з дружиною виховують трьох дітей
фото з відкритих джерел

Олександр Усик разом із сім'єю залишив Україну, вирушивши до США

Дружина легендарного українського спортсмена, чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика Катерина на своїй сторінці в Інстаграм процитувала слова отамана Симона Петлюри, які той сказав ще 100 років тому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от UsykKaterina💙💛 (@usykkaterina)

«Найбільшою перешкодою для визнання суверенності України є гіпноз самого імені Росія. Цей гіпноз треба розвіяти. Справу поділу Росії треба поставити як справу покою цілого світу, як справу європейської рівноваги та реально-матеріальної вигоди держав. Петлюра С. Із листа до прем'єра А. Лівицького від 14 травня 1922 року», – написала Катерина Усик.

Вчора стало відомо, що Олександр Усик разом із сім'єю залишив Україну, вирушивши до США. Дружина боксера Катерина Усик виклала у Інстаграм фотографії з Олександром, поставивши геовідмітку «Нью-Йорк».

Раніше «Главком» писав, що дружина спортсмена Катерина Усик показала наслідки знаходження російських окупантів на їхній ділянці у Ворзелі Київської області. «Руський мир! Заїхав і до мене! Тварини! Просто всі зіпсували, наср#ли, як завжди!», – написала у сторіс Instagram Катерина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: