Дружина президента США Джо Байдена показала, як прикрасила Білий дім до свят

Прикраси включають 77 ялинок з більш ніж 83 тис. вогнями, а також гірлянди, вінки
фото з відкритих джерел

Перша леді США показала різдвяний декор у резиденції президента

Дружина президента США Джо Байдена Джилл показала, як декорувала Білий дім до новорічних та різдвяних свят. Темою для прикрас залів у святковий сезон 2022 року став слоган «Ми, народ». Пані Байден черпала натхнення у конституції США, зазначають американські ЗМІ. Інформація про декорування розміщена і на сайті Білого дому.

Перша леді, до якої приєдналася група добровольців, керівників Національної гвардії та сімей з усієї країни, презентуватиме прикраси, які включають 77 ялинок з більш ніж 83 тис. вогнями, а також гірлянди, вінки.

Північний та південний фасади Білого дому прикрашені 25 класичними вінками. Копію Декларації незалежності виставлено у бібліотеці особняка. Різдвяні ялинки прикрашені дзеркальними золотими зірками з іменами загиблих військовослужбовців.

Декорації Східної кімнати, найбільшої у Білому домі, обіграли теми природи та відпочинку. По кутках кімнати розставлені засніжені дерева, а на камінній полиці будуть зображені чотири відомі національні парки – Гранд-Каньйон, Єллоустоун, Грейт-Смокі-Маунтінс та Шенандоа.

У Блакитній кімнаті встановлена ​​центральна частина декорацій – шестиметрова ялинка, привезена до столиці країни з Оберна, штат Пенсільванія. Вона прикрашена виконаними вручну зображеннями офіційних птахів усіх 57 штатів, територій та округу Колумбія.

Окраса Державної їдальні буде присвячена темі «Ми, діти». Дерева у цій кімнаті прикрашені орнаментами, виконаними у вигляді автопортретів учнями конкурсу «Вчителі року-2021», «щоб діти побачили себе на святковій виставці цього року».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: