Дружина експосла Мельника «пожалілася», що чоловік здає пресі пікантні сімейні історії

В жовтні посол з родиною повернувся до Києва та отримав нову посаду
фото з відкритих джерел

Світлана Мельник розповіла про що її чоловік бесідує з німецькими журналістами

Світлана Мельник, дружина заступника міністра закордонних справ України та колишнього посла у ФРН Андрія Мельника на своїй сторінці у Фейсбук «пожалілася» шанувальникам, що її чоловік почав здавати «веселі сімейні історії на пробіжках з німецькими журналістами».

«Одна з них розповідає про те, як ми з Андрієм почали бігати. В один із напружених політичних періодів у Берліні, коли від інтенсивності із голови йшов пар, вирішила накінець – для зняття стресу – зайнятися джогінгом. Це було ранньою весною 2017 року. Але з чого ж починати? Моя добра подруга з Києва, яка кількома місяцями перед тим вже подолала цей бар’єр, поділилася зі мною своїм успішним досвідом і порекомендувала професійного інструктора онлайн. З тренером ми одразу ж почали щодня інтенсивно працювати в дистанційному режимі. Вже незабаром я втягнулася в регулярний ранковий біг», – пише Світлана.

Однак, за словами жінки, її «свіже щасливе обличчя пробіжок і перемог над собою», загадкове листування з віртуальним незнайомцем і постійні втечі з дому викликали підозри у чоловіка. «Зараз ми зі сміхом згадуємо про ці романтичні часи ревнощів. Довго не думаючи, Андрій прийняв рішення, що почне бігати разом зі мною і контролюватиме, аби я кудись не стрибнула в гречку чи не втекла за горизонт, – продовжує Світлана Мельник. – Відтоді ми стараємося  займатися бігом разом, де б ми не були. Тож тепер, коли я впадаю в певні життєві паузи, то чоловік вже без бігу аж ніяк. Ось такі іноді мотиватори можуть з‘явитися у житті».

«Саме сьогодні – у другий адвент – чоловік розкрив цей сімейний секрет в інтерв’ю провідній німецькій газеті Welt am Sonntag, яке відбулося в унікальному для журналістики форматі – на спільній пробіжці із шеф-кореспондентом Ібрагімом Набером по Голосіївському парку. Приємно, що ця як завжди відверта розмова викликала широкий резонанс серед німецької громадськості, яка й досі з великою симпатією ставиться до нас. Інтерес з боку мас-медіа до нашого постберлінського життя та України залишається величезним.  Тож після повернення до Києва 15 жовтня чоловік продовжував і у свій  час відпустки майже щодня зустрічатися з німецькими журналістами у Києві і з перших вуст доносити правду про війну», – додала дружина Мельника.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: