Депутат Держдуми Валуєв отримав повістку у військомат та проігнорував її

Микола Валуєв – затятий прихильник кремлівської політики
фото з відкритих джерел

Боксер показав фотографію простроченої повістки

Боксер і депутат Держдуми Микола Валуєв отримав повістку до військкомату. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, проілюструвавши публікацію фотографією простроченої повістки. Згідно з її змістом, Валуєв мав з'явитися до петербурзького військкомату 15 вересня. Боксер каже, що навідається туди наступного тижня.

Микола Валуєв – затятий прихильник кремлівської політики. Він люто ненавидить Україну та підтримує війну, яку Росія розв’язала на нашій території. «Стрімка фашизація України, нагадаю, прикордонної з Росією держави призвела до необхідності проведення спеціальної операції», – так казав горе-депутат на початку вторгнення РФ на нашу територію.

«На мою думку, всім прийшли. Мені теж прийшов повістка. Я зараз у військкомат піду. Єдине, що мої колеги молодці, вони це зробили, вони на військовий облік стали в Державній думі та отримали повістку тут, а мені треба їхати додому. Наступного тижня я поїду обов'язково до військкомату», – заявив депутат, який мешкає у Санкт-Петербурзі.

Микола Валуєв – колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі, спортивну кар'єру він завершив у 2009 році. На даний момент є депутатом Держдуми та першим заступником голови комітету ГД з туризму та розвитку туристичної інфраструктури.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: