Богомолець наважилася розповісти про дуже особисте: Складно писати про щастя під час війни

Ольга з чоловіком
фото з відкритих джерел

Шлюб з адвокатом Кирилюком для Ольги Богомолець – четвертий

Відомий в Україні лікар, а свого часу – кандидат в президенти України, Ольга Богомолець, написала на своїй сторінці про особисте, згадавши про чоловіка – адвоката Ігора Кирилюка та справи, які вони роблять разом. Цей шлюб для Богомолець – четвертий, і схоже – дуже щасливий.

«День жіночого щастя. Складно писати про щастя під час війни, але воно є. Щастя кохати і  бути коханою. Щастя чекати і знати, що чекають на тебе. Щастя мати поряд людину, яка тебе розуміє. Щастя дивитися в один бік і щемно чекати на зустріч. Щастя працювати на нашу перемогу зі сльозами на очах. Щастя відчувати єдність країни. Щастя бачити, якими мудрими  стають наші діти. Щастя разом пити трав’яний чай. Щастя просто бути. Дякую, коханий, за те, що наповнив моє життя щастям, під час війни це цінуєш в рази сильніше», написала Богомолець.

Ольга проілюструвала свій пост спільним фото з чоловіком, а також світлиною з яблуками з власного саду: «Останні осінні яблучка з нашого молодого саду, який ми посадили разом. Хіба не щастя?».

Шлюб з Ігорем Кирилюком для Ольги Богомоцець – четвертий.  Вона вперше вийшла заміж у 18 років. На шостому курсі медінституту вона народила сина. Однак родина розпалася. Незабаром Ольга поїхала до Америки. Здобула ще один диплом і вдруге вийшла заміж за американця українського походження. За кілька років народилася дочка Ганна, а потім Катерина. Цей шлюб не склався через агресивний норов чоловіка. Ольга ухвалила рішення повернутися до України. Згодом Ольга Вадимівна втретє вийшла заміж. Про останнього чоловіка Богомолець не любить розповідати. Із Олексієм Шереметьєвим Ольга народила Софійку. Четвертий чоловік Богомолець – адвокат Ігор Кирилюк. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: