Блогер-мільйонник кіт Степан повернувся до України: але не додому

Весною кіт отримав світову премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022
фото з відкритих джерел

Раніше відомий котик мешкав у Харкові разом з господаркою

Зірка соцмереж кіт Степан, якого знає навіть американська поп-діва Брітні Спірс, повернувся в Україну з Франції. Він зупинився у Львові. Раніше відомий котик мешкав у Харкові разом з господаркою.

Через тиждень після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Степан та Анна евакуювалися з району Північної Салтівки, який за час війни частково знищено, та довгий час перебували у Франції. Але днями повернулися до України.

«Сенсаційна новина! Я, кіт Степан, повернувся в Україну. Упевнений, що кожен, хто любить Батьківщину, може бути корисним. Особливо коти. Тому я присвячую свою сторінку не лише веселому контенту, щоб викликати усмішку», – повідомив кіт Степан на своїй сторінці в Інстаграм, де у нього більше мільйона підписників.

Раніше «Главком» писав, що кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, отримав світову премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022. Церемонія проходила у готелі Martinez у Каннах. Задля урочистої події Степану вдягнули синьо-жовтий метелик. World Influencers and Bloggers Awards – це церемонія, на якій відзначають успішних блогерів з усього світу. У 2022 році захід був присвячений збору допомоги для України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: