Білл Гейтс розповів про п’ять своїх улюблених книг

фото з відкритих джерел

Співзасновник Microsoft не вперше радить книги, які потрібно прочитати кожному

Співзасновник Microsoft Білл Гейт регулярно публікує списки книг, які він рекомендує читати. І зараз у його власному блозі з'явився список із п'яти книг, які найбільше запам'яталися мільярдеру.

Так, Гейтс рекомендує «Чужинець на чужій землі» Роберта Гайнлайна. Мільярдер зізнається, що закохався в цю книгу ще в дитинстві і вона досі залишається «одним із улюблених науково-фантастичних романів усіх часів». Книга розповідає історію про мешканця Марса, який повертається на Землю із новою релігією. За заявами Білла, це чудова можливість подумати про майбутнє, яке може нас чекати.

Друга книга – «Капітуляція: 40 пісень, одна історія» Боно. Гейтс запевняє, що книга є найновішою у списку, оскільки вона вийшла лише у листопаді цього року. Це біографія про відомого музиканта, який став рок-зіркою та філантропом. Білл заявив, що може називати Боно своїм другом. До слова в цій книзі Боно згадує кумедний момент, як заснув на прийомі у Білому домі.

Третя книга – «Команда суперників: Біографія Лінкольна»  Доріс Гудвін. Робота розповість історію про Авраама Лінкольна. Гейтс вважає, що зараз книга актуальна як ніколи, особливо з подіями, які останнім часом спостерігаються в США.

Передостання книга – «Внутрішня гра в теніс» Роберта Галвея. Мільярдер упевнений, що її потрібно прочитати навіть тим, хто ніколи не грав у теніс. Книга розповість, як рухатися від помилок, що дуже важливо зараз.

Остання книга – «Сон Менделєєва» Пола Стратерна. Книга розповість про розвиток хімії як науки, а також події, які рухали цю важливу науку вперед через тисячоліття.

Раніше «Главком» писав, що Білл Гейтс вперше стане дідом. Вагітна дочка мільярдера показала зворушливі світлини.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: