«Безсонні ночі заради Усика»: Промоутер розкриває головну мотивацію Джошуа

Джошуа двічі поступився Усику у чемпіонських боях
фото з відкритих джерел

Ентоні Джошуа прагне реваншу з Олександром Усиком і мріє об'єднати титули, попри попередні поразки

Засновник промоутерської компанії Matchroom Баррі Гірн підтвердив, що головною метою Ентоні Джошуа залишається третій поєдинок з українським чемпіоном Олександром Усиком. 

Джошуа двічі зазнав поразки від Усика у чемпіонських боях. Однак, у вересні він має шанс повернути собі титул чемпіона світу у поєдинку проти Даніеля Дюбуа.

«Він хоче перемогти Усика. У першому бою він явно був на другому місці. Після цього він перегрупувався, навчився новому, але все одно програв другий поєдинок. Ось чому він був таким розчарованим після другого бою. Це було роздільне рішення, і це було близько, але Ентоні Джошуа – дуже особливий тип спортсмена. Гроші – це чудово, у нього більш ніж достатньо грошей, щоб скласти їх докупи та спустити у воду, як корабель. Але він хоче перемагати. Такі люди хочуть вигравати і залишити спадщину. Я не думаю, що Ентоні Джошуа спатиме ночами, поки не об'єднає титули» , – сказав Гірн.

Таким чином, незважаючи на попередні невдачі, Джошуа залишається налаштованим на реванш з Усиком і прагне досягти вершини боксерського світу, об'єднавши титули.

Нагадаємо, що раніше промоутер українського боксера Олександр Красюк заявив, що Олександр Усик не збирається завершувати професійну кар'єру і жодного разу не говорив про своє бажання повісити рукавички на цвях.

До слова, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у 21 столітті, який об'єднав чотири чемпіонські пояси – WBA, IBF, WBO, WBC. Усик після поєдинку звернувся до свого покійного тата зі словами: «Батьку, ти чуєш мене? Ми це зробили».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: