Батько Брітні Спірс дав перше інтерв'ю за 10 років

Батько Спірс: Її життя було безладне
фото з відкритих джерел

Джеймі Спірс заявив, що врятував доньці життя

Батько американської співачки Брітні Спірс, Джеймі, дав перше розгорнуте інтерв'ю за 10 років, у якому розповів, як протікало опікунство над його дочкою. За його словами, якби не він, Брітні, ймовірно, вже не була б живою. Про це батько співачки заявив виданню The Mail on Sunday.

«Не всі погодяться зі мною. Це був кошмарний час. Але я люблю свою дочку всім серцем і душею. Де була б Брітні зараз, якби не опікунство? Не впевнений, що вона була б жива», – сказав Джеймі, та додав, що не шкодує про ухвалені рішення, навіть якщо через них зіпсувалися його стосунки з дочкою.

За словами тата виконавиці, саме завдяки йому та опікунству Брітні змогла бачитися зі своїми синами від екс-чоловіка Кевіна Федерлайна, Престоном та Джейденом. Джеймі стверджує, що зробив усе можливе, щоб зустрічі не були схожими на побачення у в'язниці, як їх описувала сама Брітні: «Ми навіть возили дітей до Європи. Вони проводили багато часу і з матір'ю, і з батьком. Небагато про це знають. Нашою метою було переконатися, «".

Нагадаємо, що за рішенням суду опіку над дітьми отримав Кевін Федерлайн. Джеймі заявив, що, по суті, вихованням хлопчиків займалися їх батько та дідусь: «Мої стосунки з Кевіном дали їм почуття спокою та захисту. Кевін може це підтвердити – саме ми виховували дітей».

Крім того, він заявив, що допоміг Брітні поправити її фінансове становище: «Вона була розорена. У неї взагалі не було грошей. Опікунство стало ресурсом, завдяки якому вона змогла знову заробити». Перебуваючи під опікою, співачка випустила чотири альбоми та побувала у трьох світових турах.

«Її життя було безладне. Все було жахливо у фізичному, емоційному, психічному та фінансовому відношенні. У моєму розумінні, опікунство має допомогти людині повернутися в суспільство, до звичайного життя. Я хочу сказати, що зробив свій внесок», – сказав Джеймі в висновок і зазначив, що ЗМІ, беручи на віру звинувачення з боку його дочки, не знають усієї правди.

Брітні Спірс потрапила під опіку свого батька у 2008 році після нервового зриву на тлі зловживання алкоголем та наркотиками та підвищеної уваги преси. Протягом 13 років Джеймі контролював особисте життя, кар'єру та фінанси своєї доньки. Брітні не раз звинувачувала його в тому, що він порушував її права, а життя під опікою порівнювало з ув'язненням.

Раніше «Главком» писав, що співачка Брітні Спірс вкотре напала з лайкою на своїх батьків у соціальних мережах. Вона опублікувала пост, у якому повідомила: «Вибачте, я ніколи не забуду свій біль. Минуло всього 10 місяців з того моменту, як опіка закінчилася… Не побажаю такого болю нікому! Неймовірно важко прийняти той факт, що моя сім'я зі мною все це зробила. І до кінця життя мені буде тяжко. А що стосується мами та тата, які сиділи склавши руки і ховали від мене каву по всьому будинку, щоб я не могла прокинутися від почуття, що я мертва, від свого страху… Я скажу це голосно і гордо: молюся, щоб ви обоє горіли в пеклі!»

Нагадаємо, з 2008 по 2021 рік Брітні офіційно перебувала під опікою батька, який її повністю контролював. Вважалося, що співачка має проблеми з психікою, і сама за себе вона відповідати не може. Зрештою, за підсумками гучного судового засідання  опікунство було скасовано.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: