Анджеліна Джолі показала жахливі кадри війни та закликала допомагати Україні

Анджеліна Джолі переймається проблемами українців
фото з відкритих джерел

Голлівудська актриса з перших днів війни підтримує українців

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі присвятила новий пост в Instagram Україні, закликавши допомагати українським активістам та громадським організаціям.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

«Мій друг Джайлс Дьюлі перебуває в Україні й надіслав мені ці фото українських активістів та організацій. Національні громадські організації в Україні отримали лише 0,003% коштів, які були зібрані за кордоном. Ця модель має змінитися на пряму підтримку місцевих організацій. Це зміцнює громадянське суспільство, дає більше самовизначення місцевим громадам і гарантує, що всі кошти від пожертвувань спрямовуються на підтримку місцевої економіки. Місцеві організації з командами з громад, які вони представляють, пропонують найефективніший, гідний і стійкий спосіб підтримки громад, які переживають травми та відновлюються після війни, переміщення та зміни клімату», –  висловилася Джолі.

Анджеліна Джолі показала жахливі кадри війни та закликала допомагати Україні фото 1

Актриса навела кілька прикладів українських громадських організацій, які потребують допомоги. Серед них – Марш жінок, які надають гуманітарну допомогу жінкам по всій Україні. Благодійна організація Help Ukraine, що займається евакуацією людей машинами швидкої допомоги з передової та деокупованих територій. І GAR –  українська громадська організація, що працює з людьми з обмеженими можливостями.

Вони постачають сучасні інвалідні візки та навчають небайдужих людей, які займаються постраждалими з травмами спинного мозку.

Додамо, що голлівудський актор Бред Пітт та його колишня дружина Анджеліна Джолі навіть через чотири роки після офіційного розлучення конфліктують. 

Читайте також: «Душив і бив»: Джолі шокувала розповіддю про Пітта

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: