Ада Роговцева розповіла, як працювала в укритті під час тривоги

Ада Роговцева своєю промовою надихнула українців
фото з відкритих джерел

Актриса записала співвітчизникам оптимістичне відеозвернення

Українська актриса Ада Роговцева під час повітряної тривоги змушена працювати у бомбосховищі, як і багато українців. Нещодавно жінка в укритті записувала передачу для радіо про українського філософа та поета Григорія Сковороду.

Це був перший досвід роботи зірки в таких умовах. У зв'язку з цим Ада Роговцева вирішила записати оптимістичне відеозвернення, яке розмістила на особистій сторінці в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ада Роговцева (@ada_rogovtseva)

«Привітайте мене. Я працювала сьогодні у бомбосховищі. Писали передачу про Сковороду. Люди, працівники українського радіо, працюють там цілодобово. І часто з бомбосховища. Я щаслива, що я працювала над таким матеріалом і з такими людьми. Ми переможемо і в холоді, і в голоді... і в бомбосховищах», – повідомила жінка.

Шанувальники вирішили підтримати Аду Роговцеву, залишивши доброзичливі коментарі. «Дай Вам Бог здоров'я і довгого щастя бути натхненницею нових і дуже актуальних українських культурних проєктів для людей. Ми до Вас притуляємося і нам тепліше і ми впевнені у Перемозі!», «Щира дяка Вам за вашу працю і допомогу!», «Горда та щаслива жити з Вами в один час! Міцного здоров'я та натхнення, бо перемога України надихається Вами!»

Додамо, що морський піхотинець Михайло Діанов, який перебував у полоні російських окупантів, відвідав театральну виставу під назвою «Схоже на щастя», в якій грає українська актриса Ада Роговцева. Після виступу артистка підійшла до чоловіка і міцно обняла його, не зумівши стримати свої емоції.

Читайте також: «Обличчя кольору війни». Актор із Маріуполя розповів свою історію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: