50-річна перша леді Південної Кореї вразила молодим обличчям на зустрічі із Зеленською

фото з відкритих джерел

У свої 50 Кім Кеон Хі вона має вигляд щонайбільше на 30

Перша леді України Олена Зеленська, яка перебуває із офіційнним візитом у Південній Кореї, зустрілася з першою леді цієї країни Кім Кеон Хі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Користувачі мережі звернули увагу, як молодо виглядає дружина президента Республіки Корея. У свої 50 вона має вигляд щонайбільше на 30. У Кім гмиловидні риси обличчя та порцелянова шкіра без жодної зморшки.

Кім Кун Хі – дружина президента Південної Кореї Юн Сок Ель. Її весілля з політиком, який став 13-м президентом Південної Кореї, відбулося в травні мнулого року. Тим часом, з дружиною президента пов'язано кілька скандалів. Вся справа в тому, що  професія першої леді – хостесс, а ця посада в Південній Кореї прирівнюється мало не до професії гейші.

Для зустрічі з Кім Кон Хі Олена Зеленська обрала вишуканий костюм молочного кольору українського бренду A.M.G. Вкорочений жакет цікавого крою з рукавами три чверті перша леді скомбінувала зі штанями з високою посадкою. Образ доповнила сережками Guzema та вінтажною золотою брошкою Yves Saint Laurent у вигляді пшеничного снопу. Цю брошку Олена Зеленська вже одягала на публічний захід в Абу-Дабі (ОАЕ), де отримала нагороду «Смолоскип свободи» з рук почесної гості заходу – американської політикині Гіларі Клінтон.

Читайте також: Зеленська в Кореї вигуляла три цікаві образи від українських дизайнерів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: