Українці захейтили Юлію Тимошенко за пиріжок із McDonald's

Тимошенко і пиріжок
фото з відкритих джерел

Тимошенко показала несподівану вечерю в робочому кабінеті та нарвалася на хейт

Колишня прем'єр-міністерка України та лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на особистій сторінці в Інстаграм розмістила світлину, на якій її знято під час вечері та отримала в коментарях невдоволення.  

В кадрі Тимошенко позує з пиріжком із McDonald's. «Пиріжок із вишнями – гарант працездатного вечора!» – підписала вона фото.

Українці в коментарях не розділили гарного настрою політика: «Україна без подібних персон – гарантія успішної України!», «Твій поїзд пішов», «На пенсію пора», «Юля, макдак не воскресить твою кар‘єру», «Сподіваюся, там буде кісточка», «Чи я чогось не розумію, це типу жарт?», «То зарядка для втягування подвійного підборіддя?», «Вона сміється над українцями. Обібрала державу, заключала угоди на користь Росії, бо їй все мало. А зараз робить вид невинної овечки».

Раніше «Главком» писав, що Тимошенко, образ якої неможливо уявити без акцентних речей яскравих та насичених відтінків, із початком війни почала одягатися по-іншому: тепер її речі – переважно чорного кольору. Тимошенко з'являється на всіх заходах без аксесуарів – сережок, каблучок.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: