Заснув у Білому домі. Боно розповів, як закимарив під час зустрічі з Обамою

Президент вирішив знайти музиканта і знайшов – у спальні Лінкольна
Фото: novyny.live

Барак Обама подумав, що співак перебрав, а дружина його прикриває

Фронтмен ірландського гурту U2 Боно видав мемуари «Капітуляція: 40 пісень, одна історія». На сторінках книги багато цікавий історій. Одна – про випадок, який стався з музикантом у резиденції президента США. Він заснув у Білому домі під час зустрічі з Бараком Обамою.

Виконавець виправдовується, що у нього алергія на саліцилову кислоту, яка міститься у вині і деяких продуктах. 44-й президент США пригощав коктейлями, співак, який прийшов на зустріч з дружиною, пригубив два келихи вина. «Коли я почав засинати, я вибачився, і те, що сталося далі, трохи розмито, але, за словами Алі, пройшло близько 10 хвилин, перш ніж президент запитав її: Боно давно немає. Він в порядку?» – згадує музикант, який несподівано зник з місця зустрічі.

За словами Боно, його дружина заспокоїла президента, що не варто хвилюватися, але тодішній президент вирішив знайти його і знайшов – у спальні Лінкольна.

«Вони увійшли в спальню Лінкольна, і там я виявився, зовсім замерзлий, саме на його ліжку», – розповів артист. Музикант каже, що Обама таки не повірив, що у нього непереносимість саліцилової кислоти, тож просто подумав, що співак перебрав, а дружина прикривала його.

Раніше «Главком» писав, що соліст легендарного ірландського рок-гурту U2 Боно на початку вторгнення росіян приїхав до України та дав концерт у київському метро.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: