Запроданка Корольова пакує чемодани на Далекий Схід

Корольова співає перед росіянами за «покликом серця»
фото з відкритих джерел

Наташа Корольова Прикинулася прикинулася народною рятівницею

Колишня киянка та російська співачка Наташа Корольова, яка з початку війни і словом не обмовилася про трагедію в Україні, заявила, що їде з концертами на Далекий Схід. Необхідність у гастролях по російським містам співачка пояснює «покликом серця».

«Як я особисто можу підтримати людей? Покликом серця. Особливо в складний час моя місія – терапевтична. Ми вирушаємо в тур по Далекому Сходу з добрими, світлими піснями», – написала Корольова в соціальних мережах.

Треба сказати, що анонси концертів, які виставляла Корольова в соцмережі, сподобалися не всім росіянам. Багато хто писав їй в коментарях, що «у важкий час йти до глядачів з розвагами» – це не правильно. Однак сама співачка так не вважає. «Я знайшла в собі сили, щоб відволікти народ», – прикинулася артистка народною рятівницею. Насправді причина банальна – потрібні гроші.  

Тим часом, недавній виступ співачки в Москві закінчився гучним скандалом. Артистка виступила у синьо-жовтих кольорах на концерті у нічному клубі рашистської столиці. Ролик номеру виставили на одній із фан-сторінок Корольової.

«Дружина Тарзана не побоялася вийти на публіку у синій сукні. Під час виконання хіта «Жовті тюльпани» дівчата з підтанцівки розмахували жовтими стрічками. Все це нагадувало прапор України. Момент овацій потрапив на відео», «У шанувальників Наташі колірна палітра викликала багато запитань. Фанати поспішили залишити припущення під постом Корольової. Багато з них розпізнали прихований натяк на політичні погляди виконавиці», – написали російські ЗМІ.

Підписники співачки в соцмережі також закидали співачку гнівними коментарями. «Плаття синє та жовті прапори, все підібрано», – розкрила «тайний задум» артистки одна з шанувальниць. «У вас у голові не те підібрано», – несподівано відповіла на цей закид сама Корольова.

Раніше «Главком» писав, що російська преса вибухнула «сенсаціями» про те, що Корольова «погладшала до невпізнання». Колишня українка, яка затято мовчить про війну в Україні, стараючись  довести росіянам, що вона своя, а її чоловік взагалі з трусів вискакує, емоційно розповідаючи про вдавані успіхи російської армії на фронті, так і не стали своїми в рашистській країні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: